Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nechal jsem si předělat Citroen xsara na LPG..Auto špatně startuje a za studena vypíná motor.Zkoušel jsem rady:Vyměnit starý benzín,vyměnil jsem vzduchový filtr a vše je při starém.Co s tím,?
Jestliže se závady začaly projevovat až po přestavbě na plyn, pak je zřejmé,že byla špatně provedena přestavba nebo byly použity vadné díly na přestavbu. Tak či tak se jedná o problém toho,kdo přestavbu prováděl a u něho je třeba reklamovat.Postupovat podle zaručených rad výměnami jednotlivých dílů povede jedině k tomu, že předěláte půlku auta, zbytečně utratíte spoustu peněz a výsledek nikde. Nemáte-li důvěru k pracovišti kde LPG montovali, nechte si auto opravit jinde, ale hlavně u zavedené odborné firmy,která za svou práci ručí.
Velice záleží na tom, co konkrétně jste reklamovali (t.j. co je uvedeno v reklamačním protokolu) a jak byly reklamace vyřízeny. Ač se Vám to může zdát malicherné, opravdu jde o slovíčkaření, které má své opodstatnění.
Tak presneji - je to sekvencni nebo smesovaci system? Instalace LPG neni jednoducha a bohuzel nektere firmy si s tim neporadi - co ja si uzil se sekvenci, nakonec jsem to od nich vzal, dodelal a seridil sam, pak to teprve bylo schopne fungovat OK (uz asi 4 roky). Od te doby maji respekt a chodim tam jen pro razitka, kdyz to treba prendavam do jineho auta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.