Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta do 500tis

Od: niko999 odpovědí: 8 změna:

Hezké odpoledne,
rozhoduji se jaké auto pořídit a byl bych moc rád pokud mi můžete poradit, případně napsat co si myslíte o mém výběru.
Rozhoduji se o Škodě superb rv2016 2.0 tdi 140kw a nebo audi a4 2.0 tdi 140kw.
Každé má jinak uchycený motor a jízdu v audi jsem zatím nezkoušel. Nicméně jsem se koukal na pár recenzí a většinou vyhrává osekanější audi bez výbavy vs. Sup. V audi vím, že se mám vyhýbat spojce multitronic, ikdyž nevím zda v tomto roce ještě je.
Co si o těchto dvou autech myslíte? Díky za názory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

4x

Za púl mega bych koupil radši nové auto než ojetou audinu.

hodnocení

0x

A k čemu to auto potřebuješ? Ukazovat se před obchodními partnery , Jako kočkolap? Na běžné jezdění?

kupec

Vybírejte srdcem a nespletete se. Jen nezapomeňte na pořádný gumy (barum)

Gumar, ale to je provokace...

:)

hnup
Kde je příspěvek od gumara
kupec

Žádná provokace,jen dobrá rada.

honza1234
hodnocení

0x

Multitronic určitě nebrat, buďto manuál a nebo dsg, to je veskrze spolehlivé u obou, pokud dostává včas nový olej. Servisní náklady nebudou nijak extra rozdílné, superb mně osobně přijde uvnitř prostornější. 140 kw verze špatná není, akorát pocitově nejede tak, jak by se dalo od 190 koňového auta čekat, chce si to zkusit projet osobně. Podvozkově je lepší audi, kort kdybyste uvažoval nad pohonem 4*4 (quattro). S oběma jsem jezdil kolem 6-6.5 l/100 km kombinovaně. Audi mně přislo lépe zpracované, pocitově honosnější materiály uvnitř.

martys
hodnocení

0x

Ber tu Audi...

Asi to bereš jako statusové auto. Škodovka je prostě škodovka, ať stojí kolik stojí je to levné přesunovadlo z bodu A do bodu B, u málokoho vyvolá jakékoliv emoce nebo pocit něčeho "lepšího". Už dneska Superb z roku 2016 působí naprosto obyčejným tuctovým autem.

Audi má tu atmosféru kolem té značky přece jen lepší. Brát DSG... při přesednutí ze škodovky do Audiny jde znát, že ty materiály, zpracování a celkový pocit je mnohem lepší- zkrátka premiovější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]