Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace opravy

Od: al odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, poradí mi někdo, na koho se mám obrátit, aby odborně zkontroloval opravu auta v autorizovaném servisu? Vidím tam nedostatky,ale nerozumím tomu. Tak mi v servisu vnucují, např. vnitřní strana dveří je v lesku a né v matu jako ostatní části, že je vše v pořádku a je to ještě lepší!v lesku,já si to nemyslím i když je to dodávka.
Díky za pomoc.
Al.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co přesně řešíte? Pokud tomu nerozumíte, vypište to, co se Vám nezdá.

Lakýrnické chyby řešte s lakýrníky a motorové věci s motoráři. Když se Vám nezdá vyléčené ucho, tak taky místo na ORL nepůjdete na urologii, že?

Pokud je nový dil nově lakován, tak dohnat okolní starší vyšisované díly je trochu problém. Tedy pokud má auto lak o který se nikdo nestaral (vyšisovaný, zaoxidovaný, bez lesku), tak díl, který je hned vedle opravován je samosebou okamžitě vidět a je důležité okolní neopečovaný lak alespoň rozleštit a navoskovat. Jinak bude rozdíl značný. Problém u lakýrníka hledej spíše v odstínech. Barvy se míchají.

al
hodnocení

Dobrý večer,díky za odpověď,asi jsem se špatně vyjádřil,auto je staré 10 měsíců a když si přijedete přebrat opravené auto a najdete nenalakované opravená místa,no moc vás to o kvalitě nepřekvapí.

Takže hledám nejspíše odborníka,který se v tomto oboru pohybuje a podívá se na to s té své odborné stránky,nechci nikoho prudit a vysírat,ale takto odvedená práce se mi nelíbí a oni si pořád stojí na svém.

asd1

Když se autorizák cuká a chceš to řešit tak znalecký posudek. Předtim možná konzultace v kvalitní autolakovně "tohle vypotila konkurence, je to OK a jestli ne tak co se s tim dá dělat?"

Tak to je jiná. U nového auta by to opravdu nemělo být poznat.

Zavolejte si soudního znalce a vymáhejte znovu opravu opravy laku. Jinak to nepůjde.

Já bych se na ten servis vykašlal a nechal to profíků. Nepočítám totiž, že ti samí mantáci to opraví lépe. Ztráta času, nervů a ve finále i peněz.

Fiat?

break
hodnocení

0x
To bude tím, že opravy v lakovaně probíhají jinak než lakovani ve fabrice.
krtek*

to je sice pěkný, ale furt by to nemělo být vidět... můj osobní lakýrník říká, že mu vozí auta i ze salonů, které nenajeli ani km, které musí přelakovat, protože vlivem přepravních podmínek došlo k nějaké chybě..a prodávají je jako super truper..

hodnocení

0x

Než zavoláte soudního znalce, musíte mít písemnou reakci-odmítnutí reklamace. Jinak vám soudního znalce nikdo nezaplatí.

Při uznání reklamace se v rámci opravy zaplatí i soudní znalec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]