Hezký den. Mám takový malý dotaz a už skoro 4 dny nespimJela jsem autem do obchodu a najela jsem zřejmě na patnik. Nevím jestli předním nebo zadním kolem. Bylo to strašně rychle. Jak jsem sjela strašně to bouchlo o zem. Nevím jestli vyfukem nebo něco jiného. Ale co chci říct. Po vystoupení a ohledání místa nic nebylo špatné. Asi za hodinu jsem přijela domů a něco mi vzadu pod kufrem kapalo na zem. Benzín to nebyl spíš nějaká voda. Nepršelo ten den a celkem to dost teklo. Koukala jsem pod kapotu a nevidela jsem nic, že by někde unikalo. Teď už to neteče, ale pořád mám strach, že se tam něco potentovalo. Na palubovce zatím nic nesvítí, auto brzdí a jede rovné. Co myslíte je to ok nebo mám zajet do servisu. Nerada bych zabila sebe nebo někoho jineho.
Otevřít kapotu umíte? pokud toto zvládnete tak se podívejte pod kapotu do expanzní nádobky nebo chladiče,zda-li je tam chladicí kapalina-není li dolít a do servisu nebo lépe-odathovku a do servisu!Pokud toihoto nejste schopna-tak rovnou odtahovku (nebo známého co se na to koukne) a servis!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.