Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytekajici voda

Od: myskazlata* odpovědí: 5 změna:
Hezký den. Mám takový malý dotaz a už skoro 4 dny nespimJela jsem autem do obchodu a najela jsem zřejmě na patnik. Nevím jestli předním nebo zadním kolem. Bylo to strašně rychle. Jak jsem sjela strašně to bouchlo o zem. Nevím jestli vyfukem nebo něco jiného. Ale co chci říct. Po vystoupení a ohledání místa nic nebylo špatné. Asi za hodinu jsem přijela domů a něco mi vzadu pod kufrem kapalo na zem. Benzín to nebyl spíš nějaká voda. Nepršelo ten den a celkem to dost teklo. Koukala jsem pod kapotu a nevidela jsem nic, že by někde unikalo. Teď už to neteče, ale pořád mám strach, že se tam něco potentovalo. Na palubovce zatím nic nesvítí, auto brzdí a jede rovné. Co myslíte je to ok nebo mám zajet do servisu. Nerada bych zabila sebe nebo někoho jineho.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ty vlastně nic nevíš, ale chceš poradit.

Že něco někde bouchlo u auta, z toho ti nikdo na dálku nepoví, co tomu je.

Když zajedeš do servisu, nic tím nezkazíš. Pokud tam něco bude vyloženě špatně, mechanik to pozná.

myskazlata*
hodnocení

Děkuji no sama nevím jak to ještě přesněji popsat.

Tady to je vcelku jedno. Hlavně to co nejpřesněji popiš mechanikovi v servise.

Pokud možno, úplně jinak než tady.

Otevřít kapotu umíte? pokud toto zvládnete tak se podívejte pod kapotu do expanzní nádobky nebo chladiče,zda-li je tam chladicí kapalina-není li dolít a do servisu nebo lépe-odathovku a do servisu!Pokud toihoto nejste schopna-tak rovnou odtahovku (nebo známého co se na to koukne) a servis!

hodnocení

1x

pokud je to auto s motorem vpředu tak vzadu neni co by teklo

muže vytejkat zkondenzovaná voda z vejfuku

nebo rupla hadička k zadnímu odstřikovači a teče to někudy na zem

ještě mi napadá jestli to neni brzdová kapalina mohla ste trefit brrzdovou trubku ta mohla jen naprasknout a kape

kouknout do motoru zda se nestrácí náká provozní kapalina - brzdová kapalina,chladící kapalina,servo kapalina,

mužete požádat nákýho šikovnýho souseda aby vám auto okoukl nebo jak už tu padlo zajet do servisu či na stk kde vám to za poplatek prohlídnou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]