Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záměna hlavy motoru

Od: martas007 odpovědí: 4 změna:

Měl bych dotaz.Snad bude někdo znát odpověď.Je stejná hlava motoru Peugeot 1.9 a 1.9 Td.Opticky to vypadá stejně.Na motoru ve fiatu scudo mám motor 1.9 Td.Protočil se mi rozdoďák a "trochu" to pošramotilo hlavu.Mám možnost kupit motor 1.9 bez turba.Budou Ty hlavy sedět?

Dík za odpovědi Martin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o motory obsah 1905ccm a výkon D 55Kw TD 66Kw. tak jsou stejné a dají se použít. Osobně odskoušeno.

ddadaa1
hodnocení

0x

Zdravim.Já nevim jak vy ale myslim si že rozdíl tam je.Protože benzín a nafta v tom je trochu rozdíl.Třeba jinak uložene ventily menší nebo větší otvírání tich ventilů.A i jiné vůle mezi nimi.Ale jak píši nevim nkdy jsem peugeota neměl ale tak tohle co jsem napsal je obecně o všech aut

cyril*

Jak jste dospěl k názoru, že se jedná o záměnu benzínové verze s naftovou?

martas007
hodnocení

Samozřejmě že jde o oba dieslové motory.Ale mezitím jsem zjistil,že ten 1.9 D je z Peugeotu 205 tudíž motor 47KW a tím pádem rada uvedená výše sic perfektní, ale v mém případě nepoužitelná.Přesto moc děkuji za ochotu.Martin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]