Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám jen dotaz. Je možné prorazit boční stranu pneumatiky sklem na parkovišti u supermarketu? Nebo Spíš najetím do obrubníku. nezdá se mi, že nová Polaris 5 na fungl novým FR co mánajeto 5000 km by došlo k takovému poškození sklem. jen mě to zajímá a zda přítelkyně nekecá. předem díky za odpověd.
Dobrý den , boční průraz pneumatiky - je celkem běžný jev ... i když bych řekl že se jedná spíše o proštípnutí (přiblížení se k obrubníku tak že se o něj bok pneumatiky otře a tím dojde k onomu proštípnutí ... asi nejhorší obrubníky jsou ty štípané žulové) ... další poškození boku pneumatiky může nastat při rychlé jízdě a přejetí výmolu - kdy se pneumatika tak propruží že se štípne o disk ... no a v neposlední řadě vandalismus - kdy se dá zcela snadno právě v boku probodnout ... kovový kord má totiž jen v běhounu kde je daleko pevnější než v těch bocích
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.