Zdravím zetoraky měl bych prosbu. V létě jsem delal komplet go motoru zetor 6711. Mam najeto cca 30mth přes léto chytal jak hodinky a přišli první mrazy,a traktor chytne az na potřetí a kouří bílé zřejmě špatně spálená nafta. Čerpadlo mam otočné na doraz od motoru a ještě by trochu chtělo. Mohl by mi někdo poradit co s tím. Rozvody mám nastavené stejne jak byly. Čerpadlo bylo na stolici, trysky jsou nove a vstriky serizeny. Díky za každou radu
to je spíš vlastnost, zima, ztuhlý olej - kor jestli je to M6AD, slabšíbaterie, horší kontakty, unavený startér...zkusit předehřev motoru, horkovzdušku do sání...ale je to normální stav, crystal mi vlétě chytí na otočení a jak se ochladí tak to je přemlouvání, 7211 mi zase chytá rychle a něž se ten motor dohádá a zahřeje tak z toho lezou šílený zvuky, jinam takové pravidlo u zetorů...co dobře chytá blbě jezdí a naopak co dobře jezdítak blbě chytá
To je na komplet rozborku. Holt je to traktor s tím se musí počítat. Nejspíš to budou rozvody ale to znamená udělat pomalu komplet motor mám s tím zkušenost. Dal jsem o zub vedle ze začátku to šlo hned a postupem času se to zhoršovalo odnášejí to písty ventily atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.