Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawetta 551 jak vyndat nádrž?

Od: mopedak odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny, rozebírám jawettu, kterou chci následně renovovat a potřebuju zjistit v jakém stavu je nádrž. Všechny šrouby co jsem našel jsem povolil, nádrž však z rámu vytáhnout nejde ani velkou silou. Jde vůbec z toho rámu demontovat? Pokud by někdo věděl jak na to, moc prosím o radu...

Jawetta 551 jak vyndat nádrž?
Jawetta 551 jak vyndat nádrž? #2
Jawetta 551 jak vyndat nádrž? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

0000
01.01.20 17:47
hodnocení

2x
Jawetta 551 jak vyndat nádrž? #4

0000
hodnocení

1x

Hrdlo je v nádrži našroubovaný, musíš ho vyšroubovat od těla nádrže, jinak to nevyndáš.

hodnocení

1x

Omlouvám se,ale měl bych dotaz na čtyřnulku.Kde berete tyhle plánky? Díky.

0000

hop®
hodnocení

0x

To vypadá, že někdo prováděl nějaký antikorozní nástřik vnitřku bez demontáže nádrže, pokud jsi opravdu na nějaký šroub nezapomněl, tak bude asi jen přilepená zateklou barvou. Zkusil bych zvenku opatrně poklepat přes gumovou podložku.

mopedak
hodnocení

Zkusil jsem, snažil jsem se i šroubovákem zevnitř uvolnit a odpáčit od stěn a na stěnách nedrží jako by držela za něco nahoře u hrdla, ale není za co...
hop®

A vyšrouboval jsi to hrdlo?

mopedak
hodnocení

0x
Super to je ono! hrdlo je k nádrži přišroubované. Tak to jsem potřeboval vědět. No tak alespoň už to budu vědět, rozebírám to poprvé...
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]