Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnitřní topení - Fabia 1.4 MPI

Od: do* odpovědí: 2 změna:

(Předem upozorňuji že autům rozumím jen trochu)

Dobré dopoledne, měl bych dotaz ohledně topení ve Fabii 1.4 MPI.

Matka má problém s tím že jí teď před Vánocema přestalo fungovat topení. Cituji "No já to zapnula, chvíli to foukalo a najednou to foukat přestalo."

Zuby na kolečku pro výběr rychlosti foukání na pocit nejsou vyšoupané, pojistky jsem zkontroloval a dál mě nenapadá co by to mohlo být. Topení jakoby topí, ale jen při vyšších rychlostech kdy se dostává vzduchu do potrubí "silou". Jinak to vůbec nefouká.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Takže nefouká ventilátor
Pravděpodobně odešla tepelna pojistka předřadného odporu
club-opel.cz/...

hodnocení

1x
Pokud nefouká ani na nejvyšší stupeň, úplně doprava, bude problém s motorkem ventilátoru. Čtvrtý stupeň totiž obchází odpor, motor jde na plný výkon, budou to s pravděpodobností uhlíky... Přesnou závadu zjistíte až po demontáži...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]