Nejste přihlášen/a.
Krásný svátky všem. Chtěl bych zkusit poprosit o radu. Mám Škoda Octavia 1 rv 2004 combi. Chtěl bych zkusit vyměnit sedačky za nějaké jiné. Nejlépe s lepším bočním vedením. Ty moje původní jsou již potrhané a prosezené. Napadlo mě zkusit zakoupit sedačky z Octavia 1 RS,jen nevím zda by pasovaly bez ůprav,nebo se bude muset něco upravovat. Nebo zkusit nějaké z VW Golf,je to koncern tak by snad mohly nějaké pasovat. Budu moc rád za radu a inspiraci. Moc děkuju za případné rady a názory.
Nepasují, nebudu říkat, že ze všech modelů, ale už jsem to viděl, mám pocit (můžu to v pracovním týdnu prověřit) tuším že z RS (Seatu?, prověřil bych),kamarád sedadla koupil na inzerát a byla tam vyrobená taková redukce z jeklu a musí být poměrně přesně vyrobená... Již předešlý majitel si to udělal a pak svoji O1 rozstřelil...Za týden jsem Ti to ochoten zjist... Měnil to ze stejných důvodů...
ale hovno...pasují...všechny modely od VW mají stejné vedení...tohle už šlo dávno od dob 120tek do kterých se cpaly sedačky z felicíí..
do O1 nacpeš jak sedačky z O1, tak O2, S1, S2, Leona 1, Golfa atd...nejvíc se tam cpou černý kožený recara z Leona Cupry nebo z golfu R32...jinak samozřejmě sedačky z O1 RS tam budou pasovat...to je logické...už jsem viděl horší šílenosti...já mám třeba v F1 sedačky z F2 sport...a viděl jsem i týpka co měl v F1 sedačky z O2 RS...přední bez problému a zadní se trochu museli upravit...
Tak ty sedadla jsou jak jsem Ti psal ze Seatu Altea... Tak tam je potřeba zcela určitě úprava, představuji si tedy, že chceš sedadla přidělat profesionálně a dejme tomu odborně. Samozřejmě je to řešitelné, ale není to tak, že Ti pasují ve stylu bum-prásk a je to hotovo.. Ne jak jsem je nedávno viděl přidělané ve stylu Hogo-Fogo...
Chtěl bych nějaké které mají trochu lepší boční vedení. Ty origo v Octavii jsou hrozné lavice. Mám možnost ze Seatu leon Cupra kožené,asi to nejsou Recara.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.