Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jestli když nainstaluj vzpěru (viz obrázek) mohu s tím jezdit a projde mi to technickou? Vzpěru jsem koupil na bazaru za 100 Kč.
Děkuji za Vaše odpovědi, Dominik
doplněno 17.12.19 21:46: Ještě přikládám, že k tomu nemám žádný papír ani doklad ani nic.

4x
Je to dlouho,ale pokud si pamatuji,prvním feliciím to pomohlo,novější už snad byly tužší. Měl jsem to na pickupu,na technické nebyl problém...
Pro tazatele v návaznosti na berger: Neměl jsem na Felicii 1,9 Diesel (nový facelift) r.v. 1999 tuto vzpěru a po přidání vzpěry jsem nezaznamenal žádné zlepšení v zatáčkách, v horším terénu či při vyšších rychlostech na dálnici apod. Ani původní "vnitřní" sjíždění na pneumatikách na přední ose nezmizelo. Vzpěra/rozpěra šla pryč, překáží při demontáži baterie a palivového filtru. Je tedy možné, že od r. 1998 je modernější konstrukce "kastle" v motorové části-nejsem si ale 100% jist.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.