Zdravím, Fiesta 2007, 1.3 51kW, najeto jen 60tis. km a na podvozku všechno původní. Při ostřejším průjezdu zatáčkou, kdy auto začne být lehce nedotáčivé, začnou do volantu a karoserie pronikat vibrace o vysoké frekvenci, podle ucha bych to přirovnal třeba k bručící zářivce nebo transformátoru. Dělá to v zatáčkách doprava i doleva. Mám k dispozici jen pojízdný zvedák, ale žádnou vůli jsem tam pocitově nenašel, kola jsou samozřejmě vyvážená a dotažená, dělalo to i na letních, jinak při klasické jízdě nic neklepe a tlumiče mi pocitově přijdou v pořádku. Dělá to poslední cca půlrok. Díky za rady po čem jít
Takhle drnčí pneu když se sune smykem do boku a poskakuje. Zvýraznit to můžou horší silenty v ramenech, tlumiče, klidně i silenty zavěšení motoru stabilizátoru atd., klidně i nějaké ložisko, výfuk třepe o kastli...
Po 60kkm na našich silnicích už tlumiče budou mít svojí formu za sebou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.