Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránka s moto příslušenstvím

Od: baztard odpovědí: 8 změna:

Zdravim,

Chtěl bych Vás poprosit, zda byste mi sem mohli do komentáře vložit nějakou stránku, kde mají například 70-90ccm válce, karburátory, ale mě by zajímaly spíš ty válce. Hledal jsem nějaké stránky na webu a vždycky jsem našel jen kity do scooterů, ale ja potřebuju pro normální 4-taktní motor a ještě by mne zajímalo, jestli bych mohl do čínské 4-taktní motorky použít válec na Simpsona, kterých je halda na aukru...

Předem díky za všechny příspěvky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

1. Musíš být konkrétnější

2. Není válec jako válec

3. Jaký je rozdíl mezi normálním a čínským motorem?

baztard
hodnocení

Děkuji že ste se ozval, ale j´á moc motorkám nerozumím, zkuste nahodit nějaké druhy těch válců jak ste řikal za druhé a za třetí jaký je rozdíl mezi normál a čínským motorem... no to já nevím, no tak snad to tak rozdílné nebude ne? na ten válec jsem se ptal kvůli tomu, že je u toho válce psané na SIMSONA... tak jsem se tu na to radši ptal

slonbonjohn*

Musíš vědět, co máš přímo za typ motorky, tzn. značku nebo výrobce, obsah motoru, typ atd. Nemůžeš si měnit libovolně součástky, jak tě napadne. Na telefon Nokia taky nenarveš kryt ze Samsungu.

baztard
hodnocení

Mám motorku V.D.O.-čína, je to 50ccm, takovy ten chopper, je to XT king 50

slonbonjohn*

Zkus se poptat prodejců těchto motorek, jestli dokážou taky náhradní díly a popř. nepomohli aspoň radou. Koukni na tenhle výpis prodejců : google.cz/...

baztard
hodnocení

1jara*

Proč měnit jen píst, pokud by pasoval ze Simsona, tak i s válcem nebo použij jen vložku válce, bude kvalitněí.

baztard
hodnocení

Výborně, děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]