Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadný kontakt na halogenové žárovce fabia

Od: tomasjanik odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, zhasla mně halogenová žárovka na fábce, zjistil jsme že tam bude asi vadný kontakt, když jsme chtěl tu žárovku vyndat rozsvítila se. Takže tu bude tím kontaktem , že? Nevíte jak se to dá opravit? Kolik peněz může stát oprava , mám fábku sedana rz roku 2002 :)

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím,mě pomohlo ten kontakt očistit a nastříkat sprejem na kontakty autohotarek.cz/... .Ale může být špatná i žárovka ve vnitřku u patice.

tomasjanik
hodnocení

Díky, já jsme koupil i novou žárovku a dělá to pořát, tak nechám ten kontakt pročistit, dost těžce ta žárovka šla vyndat

hodnocení

3x

Asi se už kontakt vypekl. Očištění moc nepomůže, pokud je opálen. Je totiž opálen i na drátu.

Starý konektor odstřihnout a nakrimpovat krimp. kleštěmi nové 6,3mm fastony. Nejlépe cínované ty šeostříbrné.

tme.eu/...

hodnocení

1x
Bud naohejbej kontakt v samotný patici žarovky nebo tu patici vyměn za novou - starou odstřihneš a naletuješ novou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kleště na konektory

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]