Zdravím a zároveň prosím o radu. Dělal jsem rozvody na captivě 2.2 cdti, po složení nejde nastartovat, rozvody jsem si na 100% jistý (ještě jsem je pro jistotu kontroloval. Po složení na chvilku chytla, ale chcipla jak kdyby došla nafta, dle diagnostiky není nic špatně (bez chybových kódů, správný tlak paliva, otáčky motoru jsou v aktuálních hodnotách taky vidět) Poslední věc na kterou jsem přišel, že do vstřiků jdou po zapnutí klíčku pouze 2 volty tak jsem kontroloval kostry, měřil odpor kanelů co jdou ke vstřikům a nikde chyba není respektive odpor do 2 ohmů. Prosím o radu už nevím co bych měl zkusit. Děkuji za odpovědi
Ahoj, teď řešim to samé na Opel Antara, teoreticky stejný stroj. Vyřešili ste to? Nejde mi napětí na vstřiky. Měnil sem modul sání s výřivýma klapkama. Na sprej běží tlak v railu 250 - 300 bar vzduch tam jde a sací část nemá úniky. Ještě budu proměřovat na jednotce motoru jestli jdou + všude kde maj. Díky za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.