Nejste přihlášen/a.
"Startér iba cvakne", to znamená, že motor jde tak těžko, že s ním nehne. 400m bez mazání úplně stačí na zničení motoru. Než jste motor vypnul (když ještě běžel) tak měl normální zvuk, nebo klepal? Přítomnost oleje ve vaně ještě neznamená, že motor maže, pokud se za jízdy rozsvítí kontrolka oleje, je nutné okamžitě zastavit a vypnout motor.
1) závada je tvoje gramatika
2) co se toho oleje týče...co by to tak asi mohlo být? nenapadá tě?... dělal jsi řidičák?
osoby maďarské národnost co znám, znaji PČP pomalu lépe než rodilí češi!Bez rozdílu!
Provedl jsi kontrolu množství oleje v motoru?není motor abnormálně pocákaný olejem?není pod motorem olejová louže?Od monitoru PC nikdo z nás nevidí Tvé auto a no motor v něm ...to musíš projít sám a sdělit a pak se může dát odpověď na daný problém.
Osobně-probliknout mi červená kontrolka mazání-ZPOZORNÍM , pokud se rozsvítí trvale-ihned zastavím a chcípnu motor (cca do 3-5 sec od rozsvícení!) a provedu základní kontrolu-mám s tím osobní zkušenost kdy na cestě cca600km jsem udělal 3 výměny a doma pak další! Dojel jsem s cca (dle dolitého množství) s půl litrem oleje -tekl špatným guferem poloosy-monoblok=ležatý motor se společnou náplní oleje pro motor i převodovku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.