Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Likvidace na plnou moc

Od: totak® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

Prodal jsem auto s tím že si ho kupující opraví a udělá si TK. Bohužel pán zjistil, že přecenil své síly a na TK nemá smysl jezdit. Platit poplatky za převod a evidenčku nám příde zbytečné.

Může nechat auto zlikvidovat jen na plnou moc? Když je ještě psané na mě.

Na plnou moc jsem mu napsal že ho zmocňuji k veškerým právním ůkonům ohledně vozidla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dle mne ano.jen nwn zda-li budou nutny dvě .jedna pro pro vrakoviště a druhá pro úřad.Když jsem koncem února likvidal jednu ze svých dvou xantií tak na Ekopronu jsem předložil jak doklady auta ,tak své i OP ,ten ale chtějí i když nesu cokoliv do sběru (Al,Cu, Fe..)

hodnocení

Domluvili jsme se že mi papíry o likvidaci pošle a odepsat to nechám u sebe když budou na registru problémy. Dal jsem xsaru na inzerát jako auto na díly s tím že ještě může odjet po ose.. Kdybys věděl o někom kdo potřebuje repasovanou nápravu a je schopný si ji v Praze vyndat můžeš se mi ozvat. Je myslím kotoučová a bez ABS.

V okolí známých o nikom kdo by potřeboval nápravu ze xsary nevím,na xantii a saxo-P106 taky njede,takže asi nic ,aple piokud by\ch se dozvěděl-dám echo!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]