Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autopotahy v Kudowa-Zdrój

Od: milancukrar® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den kolegové.

Hledám někoho, kdo se chystá na vánoční nákup do Kudowa-Zdrój na tržnici. Potřeboval bych zjistit, zdali v tržnici seženu červené potahy na Octavii 3. Abych se tam jel jen zeptat, zdá se mi to zbytečné, třeba tam jede někdo z poradny, který mne má trošku rád. Kdopak tam jedete?

Děkuji všem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Milane, co ty na tohle:

e-autopotahy.cz/...

nebo

bk-autopotahy.cz/...

hodnocení

Pavle, díky,to mám i v hledáčku, i další, ale to jsou černo červené, ale já jsem zatížen na červenou a tak to musí být celé červené.

Dneska tam jede někdo a tak se koukne. Taky je důležitá látka, páč já jsem již 2x vrátil nevhodný matroš na látce.

Díky.

hodnocení

0x

V zimě tam nejezdíme. Kdyby tam někdo jel tak vpravo, jak je buňka směnárny a bufet s klobásama se sleze ze dvou schůdků a hned u nich táboří ženská co prodává poklice a autodoplňky. Potahy jsem tam kupoval univerzály. Jestli budou mít přímo oktávky to netuším.

hodnocení

0x
To má ten pšonk něco echt? Já vždy beru z lidlu za pár stovek a ani neperu...
hodnocení

Kupoval jsem je tam před 10 lety na Fabii, když jsem předtím 4x vrátil z internetového obchodu, páč to byl jen hadr. Musím to ošahat a musí bý červené. Zde jsou na trhu od 4000 do 12000 za potahy.

Díky a hezký den.

Milane promiň,ale potahy za 12000Kč?Ledaže by byly vyšívané zlatou nití.

hodnocení

Jak hledám na internetu, tak fakt za 12 litrů. Taky jsem říkal, co to je. Asi mají něco speciálního, ale hned jsem od toho odešel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]