Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozený pojišťovna axa

Od: majo78® odpovědí: 7 změna:

Ahoj naboural mě pán na parkovišti pojištěný u axy volal jsem na poj. oznámil událost nafotil sepsal přes jejich stránky a oni obratem že neposílají poj agenta mi nabídli 7500 kč za promáčklé zadní dveře u opel zafira rv. 2007 není to moc promáčklé jen lehce z mého pohledu sundám tapec a bouchnu to zpátky mám sebrat těch 7500 nebo nesouhlasit a nechat přijet agenta jaké máte zkušenosti s podobnou události? díky za názor

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

6x

Vemte sedm a půl - sundejte tapec a bouchněte to zpátky u auta z r.2007.Budete mít na dárky.

mathew
hodnocení

5x

Jestli to jde bouchnout zpátky tak bych sebral rychle prachy než se na to někdo podívá a tu částku přepočítá...

I kdyby jste to musel nechat přelakovat tak pořád 2-3 tisíce zbydou takže víc jak těch 7 500 z nich stejně nedostanete

hodnocení

4x

Pokud tomu nevěříte, tak zajděte do servisu (nejlépe tam kam běžně chodíte) a požádejte je o posouzení ceny opravy.

hodnocení

2x

Když jste spokojen s penězi, tak to ukončete. Nebo se domníváte, že Vám dá více?

hodnocení

pravě nevím co mám dělat

hodnocení

2x
Pokud dvere nejsou na lakovani a nejspou promackle nekde v hrane,tak si myslim ze to je slusna castka. Aby na miste pak neusoudil, ze to pujde opravit i za 3tis.

hodnocení

díky kluci za rady nabídku poj. jsem přijal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]