Nejste přihlášen/a.
Dobrý den !
V roce 2018 jsem koupil MAZDU 3 diesel rv : 2017 najeto jen 425 km
Dne 30.07. 2018 jsem asi nechal vyměnit olej v motoru !
Dne 30.07. 2019 jsem si nechal vyměnit olej v motoru !
ALE dne 18.11. 2019 jsem byl s Mazdou znova v servise, jelikož se mně nevypaloval FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC !
VYMĚNILI OLEJV MOTORU !
DNES 10. 12. 2019 se mně tento problém stal zńova ! SVÍTÍ KONRTOLKA FILTRU PEVNÝCH ČÁSTIC !
A já se Vás chci touto cestou prosím zeptat, JESTLI JE PROSÍM VÁS MOŽNÉ AUTO VYREKLAMOVAT -VRÁCENÍM?
MAZDU JSEM KOUPIL V NĚMECKU V AMMMERNU !
Děkuji Vám
Jaroslav Štefl
tel : 603 93 89 76
Zapomeň...
@jarosavstefl: Přeji hodně štěstí a úspěchů v tvém snažení. Nemáš šanci ...
Možná trochu mimo téma reklamace..
V Mazdách se detailně nevyznám a Googlem se mi nedaří najít, jak vypadá kontrolka DPF pro rok 2018. Ale na fotce přístrojové desky vidím jenom kontrolku otevřených dveří, studeného motoru a i-stop, žádný DPF?
Že se (asi) měnil olej v motoru, to je sice dobře, ale nemůže být případný problém spíš v nekvalitní naftě, kratších jízdách (soudím dle nájezdu necelých 6500 km za víc jak rok) a vůbec ve stylu zacházení s moderním dieselovým motorem? A když se nevypaloval DPF, tak v servisu jenom vyměnili olej?
EDIT: Dobře, tak jsem to asi psala nějak dlouho, mezitím přibyly odpovědi. Dlouhé trasy, tak ono taky záleží, odkud se do Zittau jede. Dobrá tedy, tak se zeptám ještě na jinou věc, taky ne zrovna k tématu případné reklamace - proč je k dotazu přiložena neaktuální fotografie, která pravděpodobně nezobrazuje skutečný stav?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.