Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se spojkou

Od: miroslav* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám Peugeot Boxer 2.2 HDI 96KW rv.2012.Chtěl jsem řešit problém se spojkou jelikož se z motoru ozývali strašné rány a kopalo mě to do spojky.Sundal jsem převodovku po sundaní přítlačáku a lamely jsem zjistil že se hýbe celý setrvačník když jsem sundal setrvák a krytku co je pod ním tak se hýbe celá kliková hřídel ... Má s tím někdo zkušenost? Popřípadě někajá rada než začnu vyndavat motor? Předem děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Asi bych sundal vanu motoru a kouk jestli ta klika nepraskla

mak*
hodnocení

2x

Spíš asi vyteklo ložisko, spodem se k tomu dostanete relativně snadno.

hodnocení

0x

Nejsem mechanik,ale co psali p.Dábel a Makmne napadlo popřečtení také.není to problém se spojkou ale s motorem.Sundat vanu a zjistit co se stalo.

miroslav*
hodnocení

Motor mám venku, odpoledne začnu rozebírat až zjistím závadu tak napíšu třeba se to někomu bude hodit.Děkuji vám za odpovědi.

Určitě dejte vědět a klidně vyfoťte. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]