Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se, trochu jsem to špatně popsal :D
Takže mám toto auto, ale nejezdí se s ním už od července 2019, akorát 1x do servisu na výměnu kol.
Jeden den jsem byl v garáži a nechal auto nastartované tak 30 minut a dalších 30 minut. Druhý den jdu do garáže, nastartuji a zdálo se mi jakoby se ten motor divně klepal a občas to hodilo takovej zvuk, ale asi to tak dělá normálně. Nemám s tím zkušenost, protože nemám řidičák.
Dnes na to ještě mrknu a napíšu více.
Děkuji za odpovědi .)
Fabia 1, 1.4, 50-55kw 2004
Pokud se vám to "zdálo" a "jakoby větší rámus", pak si myslím, že se vám to skutečně jen zdá a slyšíte trávu růst. Až budete mít konkrétní poznatky, ozvěte se.
PS: Fabia I 1,4 nikdy neměla dvouhmotu! A netuším, co by mělo být u této Fabie zanešené bordelem (které "to" a jakým konkrétně "bordelem"?) a mělo by se čistit jízdou na plný plyn po dálnici!?
Ale zase, to auto jsem slyšel 100x a myslím, že poznám, že dělá jinej zvuk i když nejsem řidič..
Auto jsem měl nastartované z důvodu topení
No, když auto kodrcá na volnoběch tak je mnohem větší šance, že se někde něco usadí než, když normálně jede no a pod plným plynem vyletí všechny spaliny z motoru tak rychle, že se nikde usadit nestihnou a vemou i ty co už se někde usadily. Nehodlám tu řešit jestli je to z konstrukčního hlediska zrovna u toho motoru nějak zasadní nebo ne, ale kdyby se tomu nic nestalo tak by tazatel neslyšel jiný zvuk pokud nemá halucinace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.