Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak v pneu přívěsného vozíku

Od: sansnomf® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, může mi někdo říci, na kolik se hustí pneu u běžného přívěsného vozíku? Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Hustí se na běžný tlak.

To je fakt přesný dotaz, ono je trochu rozdíl, jestli to má osmiplalcový bantam, nebo velké gumy

hodnocení

4x

To bude handy 7 ,ta má gumy jak píše promon 165/70/13 takže 2,5baru. ALE to je max. huštění,jestli s tímhle tlakem budete jezdit s poloprázdným vozíkem tak vám bude skákat jak koza.Mám něco podobného a foukám na 1,5 akorát když vozím něco těžšího tak 2,5

hodnocení

2x

Nezáleží na vozíku, ale co je napsáno na pneumatice.

hodnocení

Odborník promine, taky nikoho tady nezkouším z dvojité alterace. Tak tedy Agados, O1N1, HA71can, VO75G. Hmotnost 750, nosnost 750 kg. Děkuji.

Prima. Jaké to má pneu?

hodnocení

Je mi líto, vozík uvidím až zítra. Jsou samozřejmě užší, než u Fabie, víc neřeknu.

Mě to nevadí *smich*

Ale tipuju - Agadosy mají zpravidla 165/70 R13 - tam jsou ,,běžné´´ tlaky v rozmezí 2-2,8 Bar

prodej-pneu.cz/...

přičemž na vozíku by měla být od výrobce nálepka na blatníku, nebo v jeho blízkosti s daným údajem

hodnocení

Bezva, děkuji, to jsem potřeboval vědět.

hodnocení

0x

U běžného hustím na 2,5 atm, u přetěžovasného 3 atm.

hodnocení

0x

Rad už je tu dost .. ale zaujalo mne použití termínu hustota místo tlak ..:)

jako že místo hustím pneu, mám psát tlakuji pneu?

Jako že "hustota pneu" v dané souvislosti je technický nesmysl.

Co třeba "huštění pneu"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]