Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy, prodej auta

Od: monika11 odpovědí: 11 změna:
Zdravim, pred 14 dny jsem prodala auto, pan chce ale od smlouvy bez jasneho duvodu odstpupit. Smlouvu mame oba podepsanou ale potrebuji poradit zda dotycny ma na to narok. Od smlouvy odstoupit nechci. Je nejaka doba, do ktere muze kupujici bezduvodne odstpupit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

5x
Pokud to nemate primo napsano ve smlouve, tak bez jasneho duvodu rozhodne nemuze. A i kdyby ten duvod mel, musel by byt hodne zavazny a jednoznacne prokazatelny. Na vasem miste bych ho poslal nekam.

hodnocení

5x
Prodala ste ojety vúz pánovi v poklidu sdělte že od smlouvy neodstoupíte a přestal bych s nim komunikovat
Dnes si každej myslí že když koupí ojetinu koupí jí i s doživotním servisem a možností ho kdykoliv vrátit *smich*

hodnocení

5x

Moniko, sdělil bych mu," Vážený pane, není žádný právní ani osobní důvod, proč odstoupit od kupní smlouvy. Vy nějaký máte?"

hodnocení

4x
Nejste e-shop, nejste povinná odstoupit. Musel by odstupovat z nějakého důvodu uvedeném ve smlouvě nebo v zákoně.

jurajjuraj*
hodnocení

2x

řekl bych mu že si to plete s eshopem a papa

hodnocení

1x

Podíval bych se na ceny v půjčovnách a dle toho bych sděli-vrátíte PLNOU kupní cenu + poplatky (evidenční + zápis změny) a za každý den co auto používal zaplatit cenu copožadují půjčovny. Jinak řečeno poslat jej pryč.Velmi kulantně to napsal p.Milan C.

diesle, vždyť víte, že já neslušná slova nepoužívám..

Kulantně -pěkně zaobalil, prostě nejmírněji z nás rádců!Na tom že nepoužíváte vulgarismy nic nemění.Tedy já to tak vidím!

06.12.19 12:18

díky

Ani to bych neudělal. Nevíte, co s tím autem mezitím udělal. Mohl z toho vybrat díly a vrátit tam nějaké křápy.

Vy myslíte že by přistoupil na to co jsem psal výše? u nás dle ceníku.Citigo-500,okty 1000,supík 1500kč/den. U okty to máte 14000 bez ostatního-ono jen kdyby měl platit 2x EvK + spr poplatek ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]