Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis auta na třetí osobu

Od: vees odpovědí: 4 změna:
Osoba A prodá auto osobě B. Osoba B chce rovnou přihlásit vozidlo na osobu C. Jaký je postup? Kdo s kým plnou moc atd?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

w69®
hodnocení

0x

Moje osobní zkušenost je: Auto psané na osobu A, jsem koupil jako osoba C, od osoby B. První plná moc byla psaná od osoby A na osobu B. Druhá plná moc byla psaná od osoby B na mě jako osobu C. Takže auto jsem přepsal bez problému přes dvě plné moci na sebe tedy osobu C.

I když Vám to udělali správné to není .Zrovna záruka, že jiný úředník na evidenci toto přijme je nulová.

Tazateli doporučuji toto nekupovat nebo sehnat ověřenou PM z osoba A na osobu C!Nebo dvě změny -na osobu B a pak na osobu C!

hodnocení

0x

Je to jak kde. Zde se již mnohokrát řešilo, někdy to prošlo, jindy nikoliv.

xenofob
hodnocení

0x

klidne si to auto preprodejte z A na B a pak na C az na Z, spolecnou zadost o prepis podava ten kdo je psan v TP jako posledni a ten, kdo bude evidovan jako novy vlastnik

takze jde o prepis na druhou osobu, z prvni osoby, ktera je psana v TP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]