Nejste přihlášen/a.
Lhůta pro změnu je deset dnů nikoliv 14!Jinak vyřazení je postaru depozit.To nač se ptáte je ZÁNIK vozidla a je téměř jedno,akorát nevím proč to neudělat hned a platit PR treba o 14 dnů délenez je nutné.Poj.totiz může brát zánik až zápisem v ORV (TP).
V tom případě něřešte.Já osobně jsem hned z vrakáče s protokolem jel na evidenci MV zapsat zánik a jned poté na poj -vše s demontáží dílů z auta-kola, lampy přední i zadní a vycucnutí 15 l nafty a sespáním protkolu jsem to měl vše za necelé 4h vyřízené.
zákonná lhuta pro nahlašeni jakekoliv zmeny v evidenci vozidel je 10.denní, nikoliv 14-dennni, jak napsal někdo vys, to bylo v minulosti podle stareho zakona , je nutne sledovat legislativu
mozna sankce za poruseni teto povinnosti je podle zakona od 0 do 50 tis Kč
p.Xenofobe -víme ,že vaše znalosti jsou na vysoké úrovni /tady v této oblasti ,v jiných nwn, alwe jen tak pro formu co se stane když zapíší změnu až za 2 mšesíce-znáte někohoé kdo ji za opožděný zánik vozidla dostal? Znáte alespoň jednoho kdo kdy dostal pokutu za jakýkoliv nezápis změny?
bohuzel výstupy ze správního řízení nejsou verejNé dostupná a navíc v soucasnoasti platí přísná pravidla pro ochranu osobnicjh údajů, proto lze udeleni pokuty konretni osobe zjistio jen tak, ze se tato osoba nekomu pochlubí
jen jsem odkazoval na zakonnou úpravu
na slovensku se auta trvale vyrazuji automaticky, prevzeti auta k ekolikvodaci zada provozovate do systemu , system predy tuto informaci do systemu policejniho sboru a ten auto obratem vyradi z evidence...my na to budeme cekat jesta mnoho let
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.