Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vlastním škodu Felicii 1.3, 1998, 165 000km nalitane, trosku lepsi vybava (posilovac, kozene vyhrivane sedacky, vyhrivane zrcatka v elektrice, central atd.)
Kupoval jsem ji pred rokem za 17tis. v poměrně slušném stavu, bohuzel na aute byl dost zanedbavany pravidelny servis a v podstatě přes 2 roky nemelo zadnou peci, kromě oleje a filtru.
Vypozoroval jsem pár závad, tak jsem ji dal do servisu. Bylo mi sdeleno ze oprava vseho potrebneho prijde na +- 10 tis Kč.
Má otázka zní, zda-li se vyplatí investovat takové peníze do takového auta.? Nebo se jí mám zbavit.
Děkuji
To záleží na tobě. Každá opička chce banány a 10k za velký servis je hodně levné. S jiným autem na tom budeš spíš hůř.. Feldu bych nechtěl ani zadarmo, kvůli tragické bezpečnosti i při drobné nehodě.
Nebo můžeš řešit jen zásadní věci tj. brzdy, pneu, řízení apod. a zbytek nechat dokud to nezdechne a pak to hodit ne vrakáč..
Viděl jsem nabořenou Feldu na čumák v 50tce do sloupu vedení VN.. Kapota do A a čumec do V. Urvané držáky motoru a zničený chladič. V kabině vše OK na svých místech. Paní přežila, akorát od té doby měla strach sednout do něčeho podobného.
Nabourat v Citigu je stejně rizikové jako ve Felicii, tak proč to všichni tak paranoidně popisují nepochopím, ale kdo ví, protože střet s autem z boku je asi nejhorší.
Capito - spočítej si jaké bylo přetížení při zastavení ze 130 kmh na 100 metrech - není nic divného že se nikomu nic nestalo... Štrejchnutí o svodidla auto jen otočilo na střechu a prakticky žádný větší náraz se nekonal...
Felda bezpečností srovnatelná s Citigem? To ani omylem, Citigo je na tom řádově líp. Tvrdit že Felda nemá mireznou bezpečnost je asi jako tvrdit že má zrychlení srovnatelný s formulí A to že někdo přežil větší bouračku ještě neznamená že to je běžné. Spíš jsou v ní často vidět mrtvolky při banálních drcnutích kolem 50 kmh... Podobně kuřáci znají 90 letého dědu který odmala hulí dvě krabičky denně a je zdravý jak řípa... Že to byl jeden ze sta a spousta dalších dostalo rakovinu plic v 50 letech je podle nich jen vyjímka co potrvzuje pravodlo
Záleží na tom co je třeba.Pokud je kastle v dobrém či llepším stavu a jsou to věci nevím,třeba "vyšumělé"světla pak opravit.To musíte vědět sám co asibude třeba aještě co z toho můžete udělat sám.
Příklad koupli jsme P106za patnáct -nebudu počíta opravu po nehodě,ale ve spotřebáku jsme do nej nasypali kolem deseti-rameno, tlimičová jednotka s těhlici ložiska a poloosy a zadní brzdy-ale drtivou většinu jsem děšlal sám ,tj práce zadarmo,jen za materiál a ten taky levnější než u kelly (rameno za 819 a u kelly starlina za 1700! a čepy a silenty by na dané auto a motorizaci stáli cca600.takže jsme dali celé kompletní rameno)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.