Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 1.4 - kolísání volnoběhu

Od: axel97 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám Fábku 1.4 MPi a mám v poslední době problém s udržením volnověhu na LPG. Když jedu na benzín za studena, tak po přepnutí na LPG to nějakou dobu normálně jede, není to žádný trhač asfaltu, ale jede docela v pohodě, ale po nějaké době začne kolísat volnoběh, když pustím plyn, tak otáčky kolísají mezi cca 500- 1000 ot./min. Někdy se po chvilce volnoběh vrátí na normální hodnotu, ale někdy motor vypne úplně. Ve městě je s tím docela problém jezdit. Na benzín to nedělá. Pokud pustím plyn na benzín, tak někdy otáčky chvíli drží na 1100 ot./min, ale po pár vteřinách se vrátí na normál. LPG systém je Lovato a není sekvenční. Napadla mě škrtící klapka, ale to je asi nesmysl.. děkuji za rady...

P.S. Na LPG hadici mezi reduktorem a klapkou je vsazená konstrukce se šroubem, co se ním šteluje?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
U benzínu mi toto dělala klapka, plyn nemám.. Po vyčištění vše v normálu. Stejné auto, jedničková řada..

hodnocení

0x
Na tom šroubu šteluješ množství plynu do toho bych nešahal
Ja bych prověřil čidlo teploty okouk jestli to někde nesaje falešnej luft a vyčistil a nastavil klapku
club-opel.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]