Nejste přihlášen/a.
Vůbec mě nechce držet přísavka od kamery na okno u auta. Vše mám pořádně očištěné a stejně po chvíli spadne. Díky za radu .
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Některé stejně nedržely! Je možné, že materiál přísavky měl mikroskopické otvory, kterými se přisával vzduch.
Bílek je průhledný, ten vytlačený okolo přísavky se dá dobře odstranit čerstvý, ten už suchý navlhčením.
Používal se kdysi na jednoduché lepení dlouhé roky.
V autě jsem pojistil případné odlepení a pád kamery dobrým upevněním přívodního kablíku pod čalouněním. Kamera utržená nárazem při neopatrném čištění skla zůstala viset.
0x
Která kamera? Typ, výrobce...už jsem se setkal s přísavkami, které nedrží ani na vodorovném podkladu (držák mobilu)...záleží, z jakého "materiálu" přísavka je...
jakubl
Dobrý den, přisavka je tato ( aliexpress.com/...
a kamera taktéž. Odmaštění nepomáhá. Děkuji moc za jakoukoliv radu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]