Nejste přihlášen/a.
Co vím všechno se kalibruje na teplotu 20°C. Naber vzorek otestuj.
Najdi návod jak se ředí chladící kapalina, odeber vzorek nové a zkus ji naředit na -20°C a ověř že hustoměr ti ukazuje správně. To je asi nejlepší řešení - ověření na vzorku o kterém víš na kolik stupňů je. V autě je většinou chladící kapalina naředěná na -30°C. Čím více mrazu snese tím hůř chladí (poznáš to jen v létě).
Používal jsem podobný, jako je tento a měl výměnné plováky. Pro chladič, nebo baterii. Nebyl problém, ještě ho mám někde v garáži.
Mám asi stejný ale přesto se přesvědčuji ještě vzorkem do mrazáku Mám v něm minimálně -22°c a to mi stačí. Jinak při G12 s výměnami po 5 letech při původním namíchání na -25°je před výměnou na cca-22-23°c.
JInak teplota kapaliny při měření by měla činit -jak psali další-20°-plovák musí plovat a při hladině se dělá odečet.Jinak v tom odkazu to máte uvedeno jak měřit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.