Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si pořídit vůz na ježdění do práce, občas nějaký nákup atd. cca 200 km týdně. Docela se mi líbí Laguna, akorát nevím jestli benzín nebo nafta a jaký obsah. Díky za pomoc
Neni to uplně k otázce,ale možná Vám to pomůže s výběrem noveho auta: tipnanakup.bezpecnyobchod/...
Sice nepíšete jaký model laguny chcete, ale rozhodně nekupujte 2.0 16V Optimílní by byl k váze vozu 1.8 16V nebo 1.9dCI ani 1.6 16V není nejhorší,ale přeci jenom laguna je těžší auto
No koukal sem i na jiná auta (chci investovat něco kolem 90 000,-) kamarád mi doporučuje fabii 1.4, ale zdá se mi přemrštěná cena vzhledem k výbavě a počtu km.
Hlavně Fabie a Laguna je jiná třída vozu. Škodovky jsou u nás všechny předražené to je známé, nejsou to špatná auta (můj šálek kávy to není) na každé značce a modelu se najde vždy něco pro i proti. Za 90,000 koupíte dvojkovou Lagunu a ta se s Fábií nedá srovnávat je o třídu víš. Já osobně bych šel do Laguny, ale výběr bude jen a jen na vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.