Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová STK po nehodě auta

Od: sranda odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám takoví problém. Koupil jsem auto od jednoho pana č.2.. Ale předtím ten pan to koupil od jiného pana č.1..který s autem zalitnul do příkopu a PČR mu sebrala malé TP. Pan č.2 auto opravil a já ho koupil a dodělal zbytek. Chtěl jsem udělat novou technickou ale nemůžu, nemám papír od nehody(na STK to musím mít). Problém tedy nastává že pan č.1 je někde v zahraničí. A nemám ho jak kontaktovat.
Pomůže mi policie najít toho Pána č.1 abych mohl od něj dostat ten papír od nehody? A uděláš stk na autě.
Děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pomůže mi policie najít toho Pána č.1 abych mohl od něj dostat ten papír od nehodí?

Spíše požádat policii, zdali by nepomohla najít zápis o nehodě, který potřebujete. Popřípadě hledat pojišťovnu v té době, jaké má dokumenty.

doplněno 03.12.19 09:54:

Tak již máte jasno, po doplnění, musíte sehnat pána číslo 1. Nebo pak požádat složitě soud o určení vlastníka. Tak odhaduji na 3-4 roky čekání.

sranda
hodnocení

Volal jsem na polici a bez souhlasu pana č.1 mě nedají papír od nehody.

xenofob
hodnocení

0x

Na STK tu TP udělají, ale EK bude s nevyhovujícím výsledkem a platnosat TP bude jen na měsíc

auto je navícnutné v zákonné lhůltě přepsat a na tom by měl mít pan č.1 eminentní zájem

ani po odstranění závad vám bez přepisu na úřadu zadržené ORV nevydají, mimochodem práve v tom potvrzení od policie je uvedeno na který úřad bylo zasláno...

petrb*
hodnocení

0x

sranda: si děláte srandu aby policie hledala někoho /tedy pána č.1/ někde v zahraničí kvůli nějakému papíru o nehodě? a i kdyby ho našla,tak co vám to pomůže,když ten pán č1 odpoví,že žádný papír o nehodě nemá a nebude dál komunikovat? A kdo je nyní zapsaný v dokladech jako majitel? - pán č2/č1/vy?

sranda
hodnocení

Od pana č.1 potřebuji souhlas aby mě PČR vydala papír od nehody. Jinak mě nikdo nic nedá. V TP je pan č.1
petrb*

Tak jste víte kde... Ten cizinec to řešit nebude a papír o nehodě UŽ nemá.Koupil jste nepřihlášitelný a opravovený vrak auta.Tak ještě sehnat české doklady a znovu to ,,překopat,, ale návod dávat nesmím,protože bych porušil pravidla poradny.

stenda
hodnocení

Parada, pan č.1 papír našel a pošle. Pokud teda nekecal.

vidíte, jak jste šikovný? Ani rady od poradny nepotřebujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]