Dobrý den mám škoda Roomster a potřebuji nabít baterii a dorana jsem jimel na nabíječce a nabíječka normálně ukazovala že se nabíjí a baterku to nenabilo tak nevím v čem je problem.barerku jsem měl odpojenou a kamarád mi radil ať to skusim nabít normálně zapojeny .děkuji moc za rady.
Nech udělat v servisu zátěžový test té baterie a bude aspoň o ní jasno.
Jinak prosím příště alespoň značku a stáří té baterie. Hodně to může napovědět.
dusger*
Roomster už se pět let nevyrábí, takže průměrné stáří bude 10 let. Pokud máš desetiletou baterku, neváhej a kup novou, bude ti dalších několik let sloužit. Až pokud by tahle investice nepomohla, hledal bych další chyby.
Roomster už se pět let nevyrábí, takže průměrné stáří bude 10 let. Pokud máš desetiletou baterku, neváhej a kup novou, bude ti dalších několik let sloužit. Až pokud by tahle investice nepomohla, hledal bych další chyby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.