Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nevíte někdo , jaký proud ( v mA ) bere volně stojící zaparkované auto?
Moje má cca 25 mA. A to se mě zdá hodně? Nebo né?
Ptám se proto že musím baterii často dobíjet.
No , možná je to i baterkou ale ta je stará jen cca 2,5 roku.
Děkuji za odpověď .
zrovna teďjsem to řešil...kolega/soused/ mi dělal na seatu toledu 2 rozvody...byl jsem u toho..takže jsem po výměně vyjel z teplé dílny ven a dal auto na ulici a ráno totálně prázdna baterka-do teď žádný problém- jo a ještě bylo okolo mínus 2...no baterie dva roky-žádná energie v článcích podle hustoměru voda-takže baterii jsem dobil desetinou kapacity přes noc-ráno baterie trochu bublala...takže měřím hustotu ...no a a nic moc žádný článek nebyl v zeleném políčku a vše bylo v políčku ihned nabít...takže baterie nic moc...takže jsem ji tam dal zpět,nastartovat šlo-změřil ještě dobíjení-se světly,čtvrt plynu,-14,2 voltu... a dal jsem auto do garáže-venku byla zima.. a měřil-mezi mínusový vývod baterie a odpojený kabel jsem dal multimetr do 10 ampér/prostě běžný měřák který se dá koupit do dvou stovek/no zamkl jsem auto dálkačem/centrál/ budík ukázal hodnotu vybíjení pod 3 ampéry-pak to začlo klesat jak se v autě postupně odpojovaly jednotky až to asi po 10-20-sekundách/na netu se píše že někdo čekal 10 minut až půl hodiny-- zůstalo na hodnotě vybíjení -0.02 ampéry akorát jak jsem zkoušel všechny možné varíanty tak když jsem při nezamčení auta centrálem otevřel kufr tak se při rozcvícení osv kufru objevila hodnot 0.89 ampéry odběru-zavřel kufr-hodnota 0,14 na budíku pořád / odběr nějaké jednotka? a že jich tam je..zamkl centrálem a pak zase 0,02 ampéry takže jsem jel pro novou baterii koupil bezudržbovou Wartu sice je trochu dražší ale měl jsem ji tam kdysi 5 let...ráno kontrola a vše O.K
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.