Dobrý den,potřeboval bych poradit.Koupil jsem 2 DIN rádio z číny zapojil do Octavia 1 a krásně hraje do té doby než se rozjezdu.Potom to píše žádný signál.Neví někdo v čem je problém?
Promiň, že jsem punťa. Ale pokud možno přesně v kterém okamžiku ztratí signál? V okamžiku zařazení rychlosti? V okamžiku pouštění spojky? Kdy? To, co popisuješ, není normální!
doplněno 27.11.19 19:42:
To není normální. Vydrž, možná až do zítřka, zkusím se v tom povrtat a pak se ozvu.
Asi tak 2 sekundy po puštění spojky a rozjetí auta doplněno 27.11.19 19:38: A to už je druhé rádio a ten samý problém doplněno 27.11.19 19:44: Děkuju moc.Jsem z toho zoufalý
Úplně stačí. Sice bez přihlášení ten odkaz neotevřu, ovšem sleva z 8.500,-Kč na 674,-Kč mluví za vše. Mám s tím také zkušenosti. Takže zapomeň na to, že by to bez dalších odborných zásahů fungovalo, hoď to do odpadu a kup si pořádné rádio.
david27*
Asi jo, ale je mě divné ,že dvě rozdílné rádia( sice obě z číny) se chovají stejně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.