Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám asi 2měsíce staré kotouče spolu s destičkami a na levém zadním kole se mi udělali menší rýhy na kotouči a po jízdě, když jsem vyšel ven bych cítit zápach takovej jako spálenina a podle čuchu to jde z tich brzd. Nevíte co by to mohlo být a co s tím?
Zadní brzdový píst se nesmí stlačovat násilím, ale musí se současně otáčet. Jinak se poškodí. Snad fotonávod, který platí i pro jiná auta. forum.ford-club.cz/...
Buď si nastuduj problematiku brzd včetně lanovodů a samostavu ruční brzdy i repase třmenu resp. jak zkontrolovat funkci a sestavení, nebo to dej k někomu kdo to umí...
Jezdit s tim nedoporučuju, vypálíš obložení, kotouč a klidně i ložisko + nefunkční ručka taky může být problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.