Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s cdi

Od: zpomalenec odpovědí: 2 změna:
Zdravím, mám problém s mojí suzuki rm 125 2005. Když ji nastartuju tak chvíli jede a pak se dusí a nechce se jí. Když zkusím záhybat s jednotkou na řídítkach za číselnou tabulkou tak chvíli jede a potom zase ne. Takže s tím musím pořád hýbat aby to jelo. Výkon má furt stejný. A když nejde nastartovat tak svíčka nehazi jiskru. Nevíte co by to mohlo být? Já už si fakt nevím rady. Děkuji za odpověď
Problém s cdi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

odravec
hodnocení

0x
Dobrý den může být utržené relatko cívky. Zkuste vzít merak a dejte ho k cívce s slapejte jaký ukazuje hodnoty
zpomalenec
hodnocení

Zítra změřím a napíšu jestli tam jde vůbec nějaký proud. Cívka je pod nádrží a dnes se mi už sundavat nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]