Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhasinaní motoru

Od: martinmartas® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám problem s motorem který nastartuju a normálně motor běží, když zařadím rychlost a se rozběhnú pridám plyn tak po 2m motor chcipne. Pak nastartuju zas a nesvítí žádná kontrolka tak nevim kde je nějaká chyba. Motor je 2,0tdi 103kw a tankoval jsem naposled před tydnem a ještě včera auto jelo v pohodě tak špatná nafta nemůže být. Nevíte někdo co to je za chybu? Děkuji za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Když chci rozjet auto na 1stupni tak v motoru něco píská nevím co.

rv*
hodnocení

0x

Třeba palivový filtr, nebo netěsný přívod paliva, který si přisává vzduch.

hodnocení

To se může stát jen tak z ničeho nic? Včera v pohodě jelo.
rv*

No když zdechne v momentě, kdy je potřeba víc paliva, tak to může souviset s palivem.

hodnocení

Ale naftu jsem tankoval asi před týdnem a jezdil jsem každý den a pořád v pohodě akorát dnes to nejde a při rozjíždění něco v motoru píská a po 2m motor chcípne. V nádrží je asi čtvrt nádrže nafty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]