Nejste přihlášen/a.
Holt máš smůlu.Jinak -odnaučený feťák,alkáč,kuřák... jsou stále potenciální fetky.alkoholici...Jinak kartu řidič pkd se nepletu mají jen na odboru dopravy evidence řidičů.PČR nemá žádný registr řidičů a není problém aby když někoho zastaví prolustrovali.Je to jen pár sekund a ví o tobě a autě vše .Možná i velikost košile či obuvi
Včera večer feťák smetl a zabil ženu u UH. Ani se nedivím,že po tobě poldové tak jdou,prostě si zvykni.
Je vcelku zvláštní, jak jasno mají někteří rádci. Nezastávám se zdrogovaných a opilých řidičů, ale spíš mi na tom příběhu tazatele něco nesedí. Netvrdím, že to není pravda, nemám s tím žádné zkušenosti a třeba se to ještě liší ve velkých městech, ale nějak se mi nezdá, že by policie neměla co lepšího na práci, než stavět auto někoho, kdo před pěti lety "nalízal" kanabinoidy.
I já řídím docela často, samozřejmě bez alkoholu a drog, policii taky vídám docela často, čas od času mě i zastaví, ale je pro mě těžko představitelné, že by mě někdy stavěli 3x za den. To spíš 3x za rok, možná ani to ne. Tak jestli nebude chyba i někde jinde, než jenom ve drogách před 5 lety.
No, to je spíš takový můj názor, třeba je špatný a policie se tímhle vážně zabývá. V tom případě se tazateli omlouvám.
Jinak, co s tím.. Nechovat se při zastavení jako pod vlivem drog, o drogách vůbec nemluvit, nevypadat jako uživatel drog, nejezdit autem ve stylu uživatele / dealera / výrobce drog.
No a pak jedině podávat na policisty stížnosti, ale to nejspíš nikam nepovede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.