Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové, měl bych trošku specifický dotaz, ale třeba někdo bude vědět. Mám na Felicii Trumf 2001 ostřikovač světel a znovu jsem ho zapojil, aby šel. On jde, ale stříká při každém omývání čelního skla. Přijde mi to trochu neekonomické a nikde jsem se s tím takto nesetkal. Vždy jsem viděl, že to omyje světlomety až s cca 5-7 cyklem ostříknutí čelního skla a ne pokaždé.
Mám osazeno relé Hella 5WD 005052-00. Dle etky tam patří i relé 6U0 955 535 AEV 2006.01 naší výroby nebo pro VW podobné Hella 5WD 003784-00. Nebo pro Audi 4A0 955 535.
Otázkou tedy je, které z těchto relé, popř jiné se stejným zapojením bude umět ostřik opakovat až po nějakém cyklu.
Nemá někdo Octavii 1 nebo Passata či Golfa s funkčním ostřikem (popř. Favorita nebo Audinu) a byl by ochoten to testnout (roky cca 96 -200x? Popř kdo by našel datasheety k relátkům, pokud jsou na webu dostupná v pdf. Relé stojí cca 250 - 400kč, proto řeším a hledám nějaké s nejdelším cyklem (pauzou mezi cykly ostřiku čelního skla).
Předem díky za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.