Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu jak opravit svépomocí signalizaci nezapnutého bezpečnostního pásu u Octavie II jinak než výměnou celeho "zámku". Přesto že pás automaticky a pravidelně používam a je tedy zapnutý zvukový signál i kontrolka na přístrojovce se po chvíli aktivuje. Po přitlačení na sponu to přestane, ale po chvíli se vše opakuje. Vím že to jde trvale vypnout nějak přes diagnostiku, ale servis mi to provést odmítl, že se jedná o bezpečnostní prvek. Děkuji.
na diagnostiku, jednotka pristroju, prekodovat , nebude svitit kontrolka pasu - nebude piskat , otazka 3 minut
na stk to nevadi, servis spis nevi nez nechce
Autorizáky ví, ale nedělají. Stejně jako deaktivace start-stop systému na možnost po startu vypnuto.
tak proc by kodovali za kilo kdyz vymeni cely zamek za dvojku
nejsou jen autorizovane servisy, takovou diagnostiku ktera to zvladne ma dneska snad kazdy normalni servis
Psal jsi, že servis spíše neví, než nechce. Na to jsem reagoval, že servis ví, ale enchce s ekonomického důvodu (a i toho bezpečnostního). Takto má peníze za díl a práci (zaručí tím bezpečnost a peníze za práci strávenou na výměně a ten diag pro kontrolu klidně udělá jako bonus). Jen s diagu živí nebudou.
Garážníci mají diagnostiku a prostředky, ale drtivá většina s ní neumí zacházet a netuší co jim diagnostika říká (mažou s ní jen bezhlavě chybi a hotovo). Prostě lopaty no.
To píše ten pravej :D (Než začneš kritizovat Jurajovo češtin, tak zapracuj na svojí... I když ty to píšeš na sebe tak to pak ano :D) Mmch. jak to souvisí s dotazem?
Jsou tam předpínače pásů - nevyužívá spínač zapnutí i ŘJ bagů/ předpínačů?
Párátko pro vymezení vaklu/ zvětšení spony/ oprava - výměna mikrospínače/ výměna celého zámku/ odpojení konektoru nebo přerušení drátu/ vypnutí diagnostikou... Na výběr je možností dost...
asd1: Myslíš, že si píšu na sebe chybnou češtinu? Vzpamatuj se. Já se tímto nezabývám. To si jen nějaký idiot hraje
Jo táák.. Mi to přišlo divný.. Holt není gumid jako gumid.
Mno ale "chybi" je docela perla Dál s diagu a ještě překlep jeden.. Ale nejsme tu ve škole na diktát...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.