Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá diagnostika - koupě

Od: pavelz odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
zvážuji koupit si nějakou malou diagnostiku, která by mi načetla závady i vyresetovala.
Mám Ford fusion, nemáte s nějakou zkušenost?
Viděl jsem jen takovou malou krabičku s displayem, tlačítkama a konektorem, která se jen připojí a načítá.
Děkuju

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkušenost mám, že v servisu to po opravě vyresetují. Samotné vyresetování závady neopraví.

rorschach*
hodnocení

0x

S Fordem prý bacha. Mám Forda Mondeo a koupil jsem si teda dvě diagnostiky z číny jednu takovou malou bluetooth krabičku ta moc nefunguje spíš vůbec a pak s kabelem pro připojení do noťasu a ta funguje obstojně stála nevím cca kolem 15 dolarů. Jinak se prý podle forďáků vyhni diagnostice delphi ukazuje prý kraviny

A nedělej si iluze, že pokud koupíš něco jakože u nás třeba na aukru tak to bude super. Stejně to v lepším jen překupují z číny.

Krabičku s displejem, tlačítkama, atd jsem jen viděl v jednom pořadu o opravách aut jinak ne. Ona asi bude i dražší než to co jsem kupoval já.

hodnocení

0x
Mám ELM327 za asi 150 Kč z Číny a to co popisujete umí. Naposledy jsem diagnostikoval Fiestu a bez problému, i mazání.
doplněno 19.11.19 11:07: Samozřejmě je potřeba připojit to k zařízení, ze kterého to budete ovládat. Ideální je mobil.
krtek*

taky mám ELM327...stál mě přesně tohle...jen bych doplnil, že je potřeba si dát bacha a objednávat Bluetooth verzi, aby se to zčuchlo s mobilem když to bude někdo páchat na parkovišti před barákem kde není dosah wifi

Ani jsem nevěděl, že se dělá i WiFi verze, takže díky za doplnění :)

hodnocení

0x

Pokiaľ oprave aút nerozumiete,tak je vám diagnostika na auta len na pobavenie. Ak by ste sa predsa rozhodli pre kúpu,tak na fordy je Fordiag.

break
hodnocení

0x
Vyhozený peníze, u Forda s tím budeš mít problém. Nevypise ti to některý chyby, spoustu nevymaže a dost věcí nebude umět.
asd1

Jak která a záleží i na konkrétním autě...

pavelz
hodnocení

Zvažuju koupit buď zde nebo v Číně, ale jak to poznám jestli je to na moje auto?
Nebo ten konektor pasuje na všechny auta?
Děkuju
Kupte OBD2 a pasuje to na všechny "dnešní" auta (cca od Felicie po současnost).
asd1

Právě že všechny nepasujou...

Zjisti který přesně typ se kamarádí s Fordama co máš doma apak to vem přímo z číny.. Pří. Fordiag, ale to už neni za 150,- Záleží co všechno to má umět.

Hledej na Fordích fórech pod diagnostikou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]