Dobrý den, zvážuji koupit si nějakou malou diagnostiku, která by mi načetla závady i vyresetovala. Mám Ford fusion, nemáte s nějakou zkušenost? Viděl jsem jen takovou malou krabičku s displayem, tlačítkama a konektorem, která se jen připojí a načítá. Děkuju
S Fordem prý bacha. Mám Forda Mondeo a koupil jsem si teda dvě diagnostiky z číny jednu takovou malou bluetooth krabičku ta moc nefunguje spíš vůbec a pak s kabelem pro připojení do noťasu a ta funguje obstojně stála nevím cca kolem 15 dolarů. Jinak se prý podle forďáků vyhni diagnostice delphi ukazuje prý kraviny
A nedělej si iluze, že pokud koupíš něco jakože u nás třeba na aukru tak to bude super. Stejně to v lepším jen překupují z číny.
Krabičku s displejem, tlačítkama, atd jsem jen viděl v jednom pořadu o opravách aut jinak ne. Ona asi bude i dražší než to co jsem kupoval já.
Mám ELM327 za asi 150 Kč z Číny a to co popisujete umí. Naposledy jsem diagnostikoval Fiestu a bez problému, i mazání. doplněno 19.11.19 11:07: Samozřejmě je potřeba připojit to k zařízení, ze kterého to budete ovládat. Ideální je mobil.
krtek*
taky mám ELM327...stál mě přesně tohle...jen bych doplnil, že je potřeba si dát bacha a objednávat Bluetooth verzi, aby se to zčuchlo s mobilem když to bude někdo páchat na parkovišti před barákem kde není dosah wifi
Kupte OBD2 a pasuje to na všechny "dnešní" auta (cca od Felicie po současnost).
asd1
Právě že všechny nepasujou...
Zjisti který přesně typ se kamarádí s Fordama co máš doma apak to vem přímo z číny.. Pří. Fordiag, ale to už neni za 150,- Záleží co všechno to má umět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.