Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit jawa betku nebo skutr?

Od: labson odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, chtěl bych si koupit na příští sezonu mopeda, rozmýšlým se jestli jawa betku ( tu novodobou babetu), nebo skutra 50 ccm. Co, by jste doporučili? Děkuji Petr

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj lidi. Stejné dilema sem řešil i já. 2 měsíce sem pátral po všech možných inzerátech až se mi doma začali smát.

Ale pátrání se vyplatilo. Betka mi připadá tak trochu na rozmlácený silnice nebo polní cesty. Je bezvadná zajet si

na houby,na ryby, za kámošem vedle do vesnice a pod. Skutr patří na silnice ,protože mají většinou malou výšku. Já sem

měl připravenou sumu peněz budˇ na Betku nebo skutra. Ale nakonec sem sehnal skútra těsně po záruce za dost málo

peněz takže mi zbylo ještě na babetu.Nikam s nákupama nepospíchej a denně si hlídej inzeráty, je před vánocema

a sou lidi který budou potřebovat na dárky takže prodávají co se dá speněžit.

xenofob
hodnocení

0x

TMQC Betku nebrat, jediné, co je na ní dobré je motor, kopie slavného japonského motoru z Hondy Monkey..jinak nekvalitní sváry,nekvalitnmé plasty nekvalitní chrom nekvalitné šrouby atd...koupil jsem ojetou, byljsem rád, že jsem se jí zbavil, motoro jede pěkně ale neusále jsem řešil šroubky, plasty, ucaný palivový kohot, protékaící palivový kohout atd...

musíš si ujasnit, kam budeš jezdit a pořídit si stroj podle toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]