V této cenové hladině bude každá dodávka "kasička". Jinak za mě VW Transportér, MB Vito šlo dolů a Renault-Opel ujde ale slabší výkon. Co jsem projel. Kolega schání nové a nyní MB a také již nevezme. To ale jezdíme tak max 3 roky stáří.
Bude to dost podobné, ale rozhodně nebrat zadní náhon. To se pak v zimě nerozjede ani na flusanci...
gumid
Přesně. V práci byl Transit se zadokolkou a zima děs.
break
To je rukama a pneumatikama...
asd1
To neni rukama ale náhonem na zadek s motorem vepředu. Jak neni hnací náprava zatířená tak to hrabe a můžeš umět sebelíp... Řešit to jde zátěží, ale to pak celou zimu vozíš zátěž = vyšší spotřeba a nosnost snížená o tu zátěž...
Záleží na co to auto chcete používat... Za mě určitě ne transit. Auto na svojí velikost má malou, blbě tvarovanou a vysoko položenou ložnou plochu. V této ceně koukejte po ducato, jumper, boxer všechno od roku 2006 a budete spokojený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.