Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladící kapalina pod autem

Od: 4g odpovědí: 2 změna:
Dobré odpoledne dnes jsem našel pod autem kapky chladící kapaliny růžové pod sedadlem spolujezdce nevíte co to může být. Hodím foto od kud to teče.
Děkuji za pomoc.
Ford kuga 2013 1.6 benzin
Ještě dodám že to nejspíš teče s té bílé příchytky.

Chladící kapalina pod autem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z té bílé příchytky to zcela jistě neteče, jednak proto, že příchytka pouze drží ty trubky, takže z ní jaksi nemá co téct. Ty trubky ostatně podle mě nesouvisí s chlazením, tipuji to na palivové vedení, možná brzdy. Ale to nevylučuje, že ta kaplina po nich může stékatt odjinud

Takže nezbyde než hledat dál, může to být někde spoj hadice, nebo jiná netěsnost potrubí.

Jinak nevím, jak to má Kuga, ale u zhruba stejně starého Peugeota jsem zaregistroval slabší únik chladiva, než jsem se dostal do autorizáku, došlo k tomu, že se pumpa přikousla a přeskočil rozvoďák. Naštěstí bez následků, auto dokonce i jelo v nouzáku, ale od té doby jsa poučen důsledně hlídám pokles chladiva.

4g
hodnocení

Děkuji za pomoc byla to hadice v motorovým prostoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]