Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokukuju po nějakém autě. Rád bych si dopřál úlně nové. Něco mohu dát hned v hotovosti na zbytek bych si musel půjčit nebo vzít na splátky? Co myslíte, že je výhodnější? Půjčit si v bance a nebo využít financování přímo od prodejce? Samozřejmě bych chtěl mít auto havarijně pojištěné, když bude nové. Možná i proti krádeži?
Když se ale koukám na nabídku financování u prodejce, tak tam je uvedeno, že cena platí při financování a při odkupu starého auta. Když bych ale nechtěl financování od nich a ani bych jim žádné staré auto nedal a vzal si úvěr u banky, tak kolik to auto bude vlastně stát?
Třeba tento příklad - stock-cars.skoda-auto.com/...
Konkrétně jsem zatím nic nepočítal a ani u žádného prodejce nebyl.
Děkuji za Vaše rady.
vem si auto na tretinky, nepreplatis ani korunu, jediny poplatek je nejake procento s ceny auta pri uzavreni smlouvy, me to vyslo na 12tkc, a cena za auto : 3 splatky
pokud si koupis auto na leasing tak ho havarijne pojistit budes muset, presneji ty budes jenom platit a pojisti ho leasingovka, pocitej s nejlepsi pojistkou, protoze auto bude jejich a havarijko platis ty, takze je je jim jedno kolik zaplatis
Prodejci mívají akce, kdy prodávají auto v akční slevě při použití částečného financování úvěru, který vám zajistí a podmínkou třeba je, že použijete povinné ručení včetně havarijka u nějaké jejich smluvní společnosti. Také jsem takto vůz koupil. Složil jsem polovinu ceny, zbytek jsem pak splácel dva roky měsíční splátkou, kterou mě vypočítali. Zajímavé bylo, že pojištění i havarijko bylo po tu dobu zdarma. Ta splátka přesně pokryla deklarovanou cenu vozu, kterou jsem musel doplatit. Letos po skončení splácení jsem přešel k jiné pojišťovně. Měl jsem kopii velkého techničáku (auto bylo napsané na mě), originál měla společnost, která za mě auto doplatila prodejci a které jsem splácel. Po zaplacení poslední splátky mě velký techničák automaticky poslali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.