Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu slouží tento nástavec od tony

Od: peti31* odpovědí: 11 změna:

Ahoj.

Neví někdo k čemu slouží tento nástavec od TONA viz foto. Předpokládám že to má spojitost s motorem.

Našel jsem při úklidu garáže. Byl to asi dědy.

Děkuji.

K čemu slouží tento nástavec od tony
K čemu slouží tento nástavec od tony #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím si, že to je starší pomocný, porovnávací, momentový klíč.

kepler*
hodnocení

1x

Když tam vidím tu stupnici, tak bych to tipoval na přípravek pro stanovení předstihu zážehu.

hodnocení

1x

Také bych to viděl na zkutný momentový klíč- nástavec.

ja1
hodnocení

1x

Torzní momentový klíč.

ekr®
hodnocení

0x
Ja se zkusím zeptat na tu zelenou podložku s tím uchem, co na ni leží ten klíč.měla by to být měká guma, dá se to někde sehnat.
Je to klasické klekátko, klekací podložka. Mrkněte na netu, nebo v potřebách pro zahrádkáře nebo stavbu. Cena jak kde- nekde 40 kc jinde klidně i 150 kc. I dražší- ruzne tvary a materiály. Nekdy mekka guma, nekdy pěna...
gumid

tady je ona klekací podložka na kolena

vercajk-pardubice.cz/...

ekr®
14.11.19 05:50
Díky

hodnocení

0x

Je to k mometovému klíči.Nejsem mechanik takžě nevím zda to popíšu správně. U jednoho motoru je v manuálu k výměně ,těsnění pod hlavou,respektive k montáži. dotáhne se na předepsaný moment a pak se ješt dotahuje o určený úhel a k tomuto slouží onen přípravek.

To se mi nezdá. Pokud bych dotahoval, tak se mi hýbe přípravek celý, tedy ručička i stupnice a nepoznám nic.
Spíše bych to viděl na momentový klíč - mezi částí se stupnicí a částí s ručičkou je pružný element a dle velikosti síly se mění poloha ručičky vůči stupnici.

hodnocení

0x

napiš do tony,oni ti to vysvětlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]