Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nestartuje

Od: david2* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,neměl někdo stejný problém jako já? občas nastartuju a občas ne.. když nastartuju jedu nějákou trasu zastavím na cca na 10hodin pak chci nastartovat a nic... nastartuju díky jinému autu přes kabely... to stejné se děje když mrzne.. baterka je dobrá dělal jsem zatěžák baterie.. nevíte někdo čím by to mohlo být? jedná se o jedničkovou octavii 1.9tdi 66kw děkuji za radu :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mak*
hodnocení

1x

Co takhle utržené zemění motoru? To se pak zemní různě, samozřejmě s přechodovými odpory a i nová baterka se pak jeví, jako špatná.

hodnocení

0x

typuju uhlíky na startéru nebo vypálenej kontakt uvnitř cívky startéru

david2*
hodnocení

děkuji za radu vyzkouším :)

jak točí startér? nejde líně? pokud ano repas startéru

pokud točí v pohodě tak kouknout na žhaviče a čidlo teploty

rv*
hodnocení

0x

Žhavicí svíčky?

david2*
Živící svíčky mám nové

hodnocení

0x

Na jednom autě mi to dělala cívka-někdy startér točil,někdy netočil-zatlačením,roztažením,z kopce chytlo nadrc. Výměna cívky a fungoval zase na 100%

lucii*
hodnocení

0x

Nevím jestli to má jedničková ochcávka ale tohle mi dělala jiná značka a bylo to čidlem otáček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]