Nejste přihlášen/a.
Laguna II z roku 2001 je jedna z prvních dvojkových Lagun, které zkazily jméno všem Renautům na dlouhá léta. Bylo to přetechnizované auto, jehož vývoj byl uspěchán. Ten motor 1,6 16V je naopak velmi povedený, znám ho z Laguny I. Za 5l/100km sice zrovna nejezdí, ale je to jednoduchý a bezproblémový motor. Problém je ta elektronika. Pokud je to v základní výbavě, tak dejme tomu, ale Laguna II v "plné palbě" nikdy.
Prostě normálno motor má normální spotřebu. 1,6 Žigulík jezdil za 12 litrů, takže atmosférická 1,6, která s velkým autem jezdí za 7,5 to mi nepřijde moc. Jenže lidi chtějí jezdit pod 5l, tak se jim dá malý motor a výkon se předstírá turbem. Jenže pak to turbo odejde a vyjde to dráž a navíc to stojí dost peněz najednou. U auta, které najezdí 10-20tis km ročně, nemá cenu řešit spotřebu.
7,5 je na moderní atmosféru hodně. Fordí Zmetec 1,6 74 kW (kombík) dlouhodobý průměr 6,3 a jezdim tak abych nepřišel o papíry :D Letos dovolená 4 lidi v autě 2000km 2/3 po dálnici furt 120 - 150 km a spotřeba 6 rovných (což docela překvapilo, čekal jsem 7), Okresky klidnou jízdou kolem 5,5, město 8-9, sportovní jízda 10 - 12 ale to už se fakt musí kalit, vytáčet k omezovači a jet pod plynem až před zatáčku... Nejmenší spotřebu jsem měl 5,0 klidné okresky, průměrná rychlost 75 kmh, vzdálenost 150 km tam a zpět tj. 300 km, měřeno plná nádrž - plná nádrž tj. přesně. Ale to už byla ekorallye jen bez chcípání motoru z kopce. Tj oproti slavné oktě si to bere určitě o litr míň což už je dost..
Turbo pokud nejsi prase tak přežije auto.. Stačí dochlazovat při dojetí a včas měnit olej... Problém je spíš přímý vstřik a ekonesmysly nalepený okolo...
Jestli je stejný stav i cena tak Oktávku, jestli je Oktávka dražší a v horším stavu (jak to obvykle bývá) tak Lagunu, ale sehnal bych až nějakou 2003+, protože mají vychytané mouchy
Přesně tak, ty pozdější Laguny II už nebyly tak špatné, ale než 2001, tak raději Lagunu I, to je výborný a spolehlivý auto. S tou 1,6kou bez turba to sice není žádný divoch, ale jezdit se s tím dá a je to naprosto spolehlivý motor. On si pápne i přes 7l/100km, ale předpokládám, že takovéhle auto najezdí max. 20tis ročně, takže to co projezdíte navíc ušetříte dvakrát za servis.
Asi bych si hodil korunou a nebo se zeptal věštecké koule jak dlouho ještě vydrží ta spojka. Ovšem pokud má oktávka použilné pneu a nežere olej tak bych při stejné ceně vzal asi tu. Pokud to teda musí být jedno z těch 2 aut a nemůžete si najít na inzertních serverech něco lepšího...
Jsem s tou tchýní nebyl daleko Z těchto dvou Oktávku. Ale jestli myslíš že to jsou dvě jediný levný auta na světě tak to opravdu nejsou. Za 30k seženeš spoustu použitelných aut a můžeš si i vybírat. Jen to nesmíš hledat v bazarech a nebude to "koncern" Mmch. nechápu co na něm lidi vidí když srovnatelný auta jen s jiným názvem jsou o třetinu levnější.. Když pozoruju co všechno se na nich řeší tak ta třetina navíc neni za kvalitu ale jen za nápis na kastli...
Končí mi technická na Citroenu Xsara. Motor je 5 let od generálky a zadní náprava po repasi. Jen dveře mají jinou barvu, než zbytek vozu. Nechal bych ti ji za míň, než tě bude stát servis na těch dvou garážových pokladech za jeden rok. Protože mě žena tlačí, abych ji dal recyklovat (tu Xsaru ). Jezdí svítí, brzdí, topí. Mám ještě jednu v depozitu ze které si můžeš vybrat i náhradní díly. Stačí napsat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.