Nejste přihlášen/a.
2x
Výborný motor, nedej na hloupé pomluvy.
Vod spodu to jede od 1600 otáček jako každý turbodiesel.
doplněno 10.11.19 11:10:
Vykašlete se na internetové diskuse, vezměte s sebou mechanika a řešte konkrétní kus.
1.9 TDI PD byl taky poměrně spolehlivý motor, ale je to už stará vychrochtaná historie.
1.6 TDI je moderní, kultivovaný motor a spolehlivost je velmi dobrá.
Samozřejmě je to ale o tom, že musí trefit na nestočený a servisovaný kousek.
Pozor na podezřele levné nabídky, hledejte od 130 tisíc Kč nahoru.
nejede jezdil sem stim po služebních cestách jak spomalíš musíš řadit jak o život aby to nák jelo
prostě to musíš točit jak benzín pak to nák jede
já bych to nechtěl nanejvíš jako druhý auto pro manželku kdyby bylo zadarmo ![]()
to ze je pd nejak extra poruchovy je kec, at 1,9 nebo 1,6 , pokud to bude starsi auto tak vzdycky jde o to jak se k tomu kdo choval, zpusob jizdy, kvalita nafty, servis
Zajímal jsem se o to taky,údajně BXE 2007-2008-ojnice.Nevím to jistě,jen jsem hledal na internetu,koupil jsem oct2 ,motor BXE rok 2006 a měl jsem potom bobky.Už má najeto 290 000 km a nic.Zeptejte se nejlépe automechaniků.
0x
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.